Muzeum im. W. Gombrowicza
Dni Kolbergowskie
Zderzenie pokoleń
Salceson Wizytowy
Członkowie Sieci Dziedzictwa Kulinarnego Mazowsze obszaru Doliny Radomki
CAMELOT CATERING
ELŻBIETA BIEŃ
CZŁONEK SIECI DZIEDZICTWA KULINARNEGO
Camelot – Catering to firma, którą prowadzi Elżbieta Bień specjalizująca się w przygotowaniu potraw na wszelkiego rodzaju imprezy okolicznościowe. Pani Ela to prawdziwa pasjonatka gotowania i odkrywania nowych smaków. Nieustannie ulepsza znane przepisy, a także odświeża te zapomniane. W gotowaniu największą radość sprawia jej łączenie nowych smaków i poznawanie kuchni różnych regionów. Pasja Pani Elżbiety Bień to jej sposób na życie, dzięki temu jest osobą spełnioną i szczęśliwą, co znajduje odzwierciedlenie w smaku przyrządzanych przez nią potraw.
Oprócz kunsztu gotowania Pani Bień specjalizuje się także w produkcji ekologicznych dań w tym Dżemu z Czerwonej Papryki Przytyckiej, masła z dodatkiem papryki, czy smalcu z dodatkiem papryki. Pani Elżbieta wykorzystuje do ich wytwarzania m.in. lokalny produkt tradycyjny Paprykę Przytycką. Pani Ela współpracuje z Lokalną Grupą Działania „Razem dla Radomki”, w obszarze promocji lokalnych produktów rolnych.
Specjalnością Catering Camelot jest tradycyjna kuchnia polska, a posiłki dopasowywane są do charakteru pracy zamawiającego, tak aby każdy mógł wybrać coś dla siebie. Camelot Catering posiada szerokie doświadczenie w przygotowywaniu zarówno małych kilkuosobowych spotkań firmowych, szkoleń, konferencji oraz innych imprez dla większej liczby gości, dla firm, na eventy i garden party. Imprezy mogą być zorganizowane w wybranym indywidualnie miejscu np. w przydomowym ogrodzie lub na działce czy w środku lasu. Malownicze plenery, świeże powietrze, mnóstwo wolnej przestrzeni oraz doskonałe jedzenie sprawią, że goście na długo zapamiętają taką imprezę.
Camelot – Catering na rynku jest od ponad 20 lat. Firma znana nie tylko na terenie regionu radomskiego, gdyż stale powiększające się grono zadowolonych klientów świadczy o jej prężnym rozwoju i szerokim zasięgu.
Pani Elżbieta Bień była nagradzana Laurem Lokalnej Grupy Działania „Razem dla Radomki” w konkursie na Najlepszy produkt lokalny w 2012 roku za Dżem z Papryki Przytyckiej, w 2014 roku za Polędwiczki z musem jabłkowo-żurawinowym oraz wyróżniona w 2016 roku za Ziołowy kołacz z ziemniakami.
Kontakt:
Catering Camelot
Cerekiew, ul. Radomska47A
26-652 Zakrzew
e-mail:camelot@poczta.pl
http://www.cateringradom.pl/
tel. 604 873 991